Jarig in TelAviv - Reisverslag uit Tel Aviv, Israel van Susan Hoogbergen - WaarBenJij.nu Jarig in TelAviv - Reisverslag uit Tel Aviv, Israel van Susan Hoogbergen - WaarBenJij.nu

Jarig in TelAviv

Blijf op de hoogte en volg Susan

28 Augustus 2013 | Israel, Tel Aviv

Vandaag een bijzondere dag? Jazeker, 21 geworden in TelAviv!
Beetje uitgeslapen en toen TelAviv ingestapt op mijn sandaaltjes. Heerlijk weertje, Israëlisch ontbijtje gehad en langs de kust naar het puntje van TelAviv gelopen, bij de haven, de Old Port. Mooi, een pittoresk jachthaventje. Het was er rustig, maar dat was waarschijnlijk omdat ik er op het heetst van de dag was..
Toen op naar het Suzanne Dellal Center. Daar kwam ik Youri tegen, zittend onder een sinaasappelboompje. We zijn een beetje rond gaan lopen, erg mooi en uiteraard ook even binnengegluurd in de dansstudio's!
Langs de Shalom-toren door naar Jaffa. Jaffa behoort tot de oudste steden ter wereld (5000 voor Christus!). Jaffa is het Arabische deel van Tel-aviv. Grappig weetje: alle ambassades zijn in Tel Aviv gevestigd, omdat ze Jeruzalem niet als officiële hoofdstad erkennen.
Jaffa is enorm mooi; historische gebouwen, een rommelmarktje, moskee, klokkentoren. Daar hebben we falafel gegeten, langs de boulevard (met de vele fitness-toestellen) teruggelopen naar het centrum en toen ieder weer terug naar ons plekje.
Leuke dag gehad, zo op mijn verjaardag:)

• 28 Augustus 2013 - 20:57

Suzanne:

Wat leuk je beide verslagen te lezen, moet nog steeds wat wennen dat je nu echt zo ver weg bent!
    Geniet nog van je laatste paar uur jarig zijn!
    Alvast veel plezier ook vrijdag met je eerste grote Joodse diner!
    Xxx

• 28 Augustus 2013 - 22:02

Mam:

ha meisje, gezellig dat je samen met Youri op pad bent geweest. Leuk om de foto's meteen te zien. el plezier in Tel Aviv, liefs, mam

• 28 Augustus 2013 - 23:14

Joris:

Klinkt goed! Ik ben jaloers. Leuk dat je al wat verkend hebt in de eerste dag daar.
    x

• 29 Augustus 2013 - 10:17

Muriël:

Heel leuk om dit hier allemaal te lezen en zien. Ik hoop dat je heel veel leuke dingen gaat meemaken daar. Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad :).

• 30 Augustus 2013 - 15:06

Evelien:

Jeeeeej 21 jaartjes jong. En dat gevierd in zo'n prachtig land. Heb op je geproost!